Hyundai оновила кросовер Palisade (фото)

Компанія Hyundai показала кросовер Palisade 2020 модельного року для місцевого південнокорейського ринку.

Нагадаємо, що на ринку Південної Кореї новий Hyundai Palisade з’явився ще в грудні 2018 року. Тепер же представили оновлену версію автомобіля 2020 модельного року. Кросовер обзавівся двома новими дорогими версіями, тобто кількість комплектацій Palisade зросла до чотирьох.

Першою з нових модифікацій Hyundai Palisade 2020 модельного року стала версія під назвою Calligraphy. Вона відрізняється іншими ґратами радіатора, модернізованим переднім бампером і 20-дюймовими колісними дисками з оригінальним малюнком. Також автомобілю в такому варіанті буде доступний ексклюзивний колір кузова – темно-зелений.

Другу дорогу модифікацію кросовера назвали VIP. Вона розроблена на основі версії Calligraphy. Її головною відмінністю є перероблений інтер’єр: між сидіннями встановили «тумбу», в яку вбудований іонізатор повітря, сенсорна панель і підстаканники з функцією охолодження і підігріву. У спинках передніх сидінь закріплені планшети, а в підлокітниках задніх дверей знаходяться майданчики для бездротової зарядки смартфонів.

Силова гамма Hyundai Palisade 2020 модельного року не змінилася. На південнокорейському ринку кросовер як і раніше доступний з бензиновим 3,8-літровим мотором V6 GDI потужністю 295 к.с. і дизельним 2,2-літровим наддувним агрегатом e-VGT, який видає 202 к.с.. У парі з двигунами може працювати як передній, так і повний привід, а також 8-швидкісна автоматична коробка передач.


Не пропустіть