Porsche представила нову 911 Targa (фото)

Компанія Porsche представила спорткар 911 нового покоління в кузові тарга. Прем’єра відкритої модифікації дводверки відбулася в онлайн-режимі через пандемію COVID-19.

Porsche 911 Targa запропонують клієнтам виключно в повнопривідних варіантах. Автомобіль комплектується 3,0-літровим бензиновим турбомотором з шістьма циліндрами. Потужність агрегату становить 385 «коней», що на 15 к.с. більше, ніж у попередника. Також у продажу з’явиться версія Targa 4S з 450-сильним агрегатом.

Мотори працюють разом з восьмиступінчастою коробкою передач з двома зчепленнями. Для версії 911 Targa 4S також доступна семиступінчаста механічна коробка передач. Максимальна швидкість 911 Targa 4 становить 289 км/год, 4S розганяється до 304 км на годину.

У стандартне оснащення автомобіля увійшла фірмова адаптивна підвіска PASM з амортизаторами на електронному управлінні. Усього водієві доступні два режими їзди: Normal і Sport. Для модифікації 911 Targa 4S в базі також доступний електронно-керований задній диференціал PTV (Porsche Torque Vectoring). Для версії Targa 4 він пропонується в списку опцій.


Не пропустіть