Volkswagen виводить на ринок електричний Transporter (фото)

Повністю електричний Volkswagen ABT e-Transporter 6.1 з’явився на ринку Великобританії.

На відміну від Volkswagen e-Crafter, новий e-Transporter – це спільна робота Volkswagen і німецької тюнінг-компанії ABT, а не власний розроблений проект. Він заснований на модифікованій версії платформи стандартної моделі, яка оснащена електродвигуном потужністю 109 к. с. і акумуляторною батареєю, вона на 37,3 кВт, встановленим під підлогою вантажного відсіку. У парі з електромотором нового Volkswagen ABT e-Transporter працює передній привід і автоматична трансмісія з подвійним зчепленням.

Запас ходу на одній зарядці становить всього 82 милі, це приблизно 132 км. Volkswagen також заявив, що e-Transporter може бути запропонований і з більш потужним блоком батарей ємністю 74,6 кВт * год, якщо на ринку буде досить попиту. Такий варіант зможе проїхати на одній зарядці до 150 миль, що складає 241 кілометр. E-Transporter підтримує швидку зарядку на 50 кВт постійного струму, що дозволяє батареї відновлювати 80-відсотковий заряд всього за 45 хвилин.

Стандартне обладнання включає в себе 6,5-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, стерео з чотирма динаміками, кілька портів USB і три сидіння спереду, хоча покупці можуть мати другий ряд сидінь у задній частині фургона за додаткову плату.


Не пропустіть