Mercedes-Benz поділився першими зображеннями своїх новинок

Прес-служба німецького автовиробника опублікувала фотографії, на яких зображений салон нового Mercedes E-Class 2021 модельного року в кузові купе і кабріолет.

Рекламна кампанія Mercedes, яка призначена для оновленого E-Class Coupe і E-Class Convertible (кабріолет) йде повним ходом – машини нам представлять 27 травня. На цей раз, преміальний бренд вирішив нам показати інтер’єр новинок з оновленою інформаційно-розважальною системою MBUX, що замінює старий комплекс COMAND. Новинки отримають по два екрани розміром 10,25 дюйма.

Найпомітнішою зміною в салоні, безсумнівно, стане рульове колесо. Представлене раніше в цьому році на седані і універсалі E-Class, кермо з чотирма спицями також буде пропонуватися і в наступному поколінні представницького S-Class, про що говорять «шпигунські» знімки останнього. Для оновленого E-Class, буде запропоновано оформлення керма натуральною шкірою і деревом.

Спиці мають глянсову чорну обробку та містять сенсорні елементи управління, які тепер отримали ємнісні датчики, а на самому ободі є вбудовані ємнісні датчики, що дозволяють визначити, чи знаходяться руки водія на кермі.

Якщо датчики на ободі не виявляють руки водія протягом певного часу, видаються попередження, і в кінцевому підсумку активується аварійне гальмо. Говорячи про набір безпеки, 2021 E-Class поставляється з активними системами, включаючи допомогу при зупинці і русі, допомога при «рулінні», допомога при гальмуванні і активний моніторинг машин в «сліпій» зоні. Існує навіть автоматична парковка.

Перехід на нову і найкращу інформаційно-розважальну систему Mercedes буде супроводжуватися підтримкою вдосконаленої технології навігації, яка практично виключає можливість для водія пропустити поворот. Такі деталі, як навігаційні стрілки і номера будинків, накладаються прямо на зображення на дисплеї MBUX, в той час як управління світлофорами також є там, де дозволяє інфраструктура.


Не пропустіть