Kia оновила хетчбек Rio (фото)

Представили рестайлінговий варіант Kia Rio для європейського ринку.

Оновлений Хетчбек Kia Rio обзавівся звуженими ґратами радіатора, модернізованим бампером і іншим оформленням «протитуманок». Також новому хетчбек дісталися повністю світлодіодні фари з ходовими вогнями і два нових кольори кузова: сірий Perennial Grey і синій Sporty Blue. Завершує образ рестайлінгової версії Kia Rio для Європи 16-дюймові колеса з новим дизайном.

В салоні Rio з’явилася нова медіасистеми Phase II UVO Connect з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, яка має можливість підтримувати додатки Apple CarPlay, Android Auto і навігацію. Також з’явилася можливість управляти різними онлайн-сервісами: переглядати прогноз погоди, затори, вартість парковки і цін на АЗС.

Змінилася і силова лінійка оновленого Kia Rio. Так, в арсеналі автомобіля з’явився новий мотор EcoDynamics +. Мова йде про 1,0-літровий агрегат T-GDi з сімейства Smartstream, який доповнений 48-вольтовим стартер-генератором.

Крім гібридного силового агрегату, новому Rio буде доступний і стандартний 1,0-літровий турбодвигун на 100 «коней», і модернізований атмосферний 1,2-літровий двигун потужністю 84 к.с.. Турбоагрегат буде працювати в парі з 6-ступінчастою «механікою» або преселективним «роботом» 7DCT, а атмосферник – з 5-швидкісною МКПП.

Продажі оновленого Kia Rio почнуться на європейському ринку в третьому кварталі 2020 року.


Не пропустіть