Geely вивела на ринок мінівен на базі Volvo за $13 тисяч (фото)

Компанія Geely вивела на ринок оновлений мінівен Geely Jiaji, який був розроблений спільно з фахівцями Volvo.

Як повідомляє MMR з посиланням на прес-службу виробника, новинка вже доступна для замовлення у офіційних дилерів марки в шести варіантах виконання.

Оновлена ​​версія моделі відрізняється від попередника іншими фарами головного світла з вертикальними LED-секціями ходових вогнів, додатковими хромованими елементами на кузові, а також збільшеним панорамним дахом з електричним люком. Новинка також отримала інші матеріали оббивки салону і стильні вставки на передній панелі з оригінальною текстурою.

Автомобіль завдовжки 4 706 мм, шириною 1 909 мм, висотою 1 713 мм, з колісною базою 2 805 мм оснащується турбодвигунами об’ємом 1,5 або 1,8 літра з віддачею 177 або 184 к.с. відповідно. Крім того, в моторному гамі є гібридний силовий агрегат на базі 1,5-літрового ДВЗ, доповненого 48-вольтовим стартер-генератором. Трансмісія – 7-ступінчаста роботизована.

У списку оснащення Geely Jiaji значаться клімат-контроль, систему автоматичного гальмування, інтелектуальний круїз-контроль, камери кругового відеоогляду, віртуальна панель приладів, інформаційно-розважальний комплекс з великим тачскріном, а також LED-підсвічування салону.

Ціни на новинку в Китаї починаються від 94 800 юанів, це трохи більше 13 тисяч доларів.


Не пропустіть