Toyota показала найбільш позашляховий пікап (фото, відео)

Компанія Toyota розсекретила нову версію пікапа Tacoma під назвою TRD Pro, пише auto.mail.ru.

Публічний дебют нової модифікації відбувся на Міжнародному автосалоні в Чикаго. Таким чином, в «найбільш позашляховій» лінійці японської компанії, куди також входять Toyota Tundra і 4Runner, з’явилася нова модель.

3dca0a5c78af84e3bafec7e8f1bdac86_orig

Зовні Toyota Tacoma TRD Pro можна відрізнити за характерною решіткою радіатора, алюмінієвими захисними елементами кузова, світлодіодними протитуманним фарам, 16-дюймовими дисками, «взутим» в гуми Goodyear Wrangler All-Terrain Kevlar, а також спеціальним «затемненням» оптики.

98139af818a02f5c59a1589388268f39_orig

У рух позашляховий пікап наводиться 3,5-літровим двигуном V6, який розвиває 278 к.с. потужності і 360 Н∙м пікового крутного моменту. Мотор працює в парі з 6-ступінчастою механічною трансмісією, а в ролі альтернативи покупцям пропонують 6-ступінчасту автоматичну коробку передач. Незалежно від типу коробки, Toyota Tacoma TRD Pro оснащується системою повного приводу з електронним блокуванням диференціалу. Також автомобіль отримав нові амортизатори FOX і пружини TRD.

В інтер’єрі позашляховика варто відзначити сидіння з шкіряною обробкою і логотипом TRD Pro, вишитим на підголівниках, рульове колесо, обшите шкірою, приладову панель з вбудованим Кренометром і 4,2-дюймовим екраном і інше.


Не пропустіть