Nissan поставив на гусениці декілька нових моделей

Компанія Nissan підготувала гусеничні версії кросоверів Murano і Pathfinder. Також разом з новинками японська марка показала гусеничний кросовер Rogue (X-Trail), але він дебютував раніше, в середині січня цього року. Всі машини випущені як шоу-кари і представлені під назвою Winter Warrior («Зимовий воїн»), пише avtoz.net.

Як і у випадку X-Trail, Murano і Pathfinder укомплектували гусеницями американської компанії American Track Truck. Їх довжина становить 1219 міліметрів, ширина – 381 міліметрів, висота – 762 мм. Величина дорожнього просвіту – 340 міліметрів у Murano і Pathfinder і 358 міліметрів у Rogue.

Кросовери отримали особливе червоне матове забарвлення кузова з чорними декоративними вставками і написами Winter Warrior. У список оснащення увійшли рейлінги з поперечками, всепогодні килимки і туристичний складаний тент, який можна об’єднати з багажним відділенням.

Двигуни і трансмісії залишилися без змін. Всі кросовери комплектуються варіатором Xtronic. Murano і Pathfinder оснащені 3,5-літровим мотором V6 потужністю 260 кінських сил. Rogue пропонується з 2,5-літровою «четвіркою», що видає 170 сил.

Прем’єра гусеничних концептів Nissan відбудеться на автосалоні в Чикаго, який розпочнеться 13 лютого.


Не пропустіть