Компанія Audi розсекретила профіль нового кросовера

Audi розсекретила тизери свого нового кросовера, які демонструють поки лише профіль і оптику майбутньої новинки преміальної німецької марки. Передбачається, що Audi Q2, як буде називатися авто, відсвяткує свою прем’єру на Женевському автосалоні, який стартує вже на початку березня.

Крім того, німці поділилися, що розробка позашляховика стартувала ще в далекому 2012 році, а перші тестові прототипи автомобіля з’явилися на світ ще восени минулого року. Збиратися ж позашляхова новинка буде на одному з конвеєрі з Audi A3. Будь-які технічні деталі про новий кросовер не повідомляються.

Нагадаю, що перипетії з кросовером почалися ще з вибору для нього імені, так як назва Q2 ще не так давно належало запеклому конкуренту німців – концерну Fiat Chrysler Automobiles, який використовував його для позначення автомобілів Alfa Romeo з диференціалом Torsen. На щастя для Audi, бастіони FCA в результаті впали під натиском «вигідної пропозиції, від якої неможливо відмовитися» у виконанні німців, що і дозволить нам вже в найближчий час споглядати новинку з «красивим» від «Ауді» ім’ям.

1341-e1455401733580


Не пропустіть