Volkswagen представив оновлений Arteon (фото)

Компанія Volkswagen презентувала оновлений Arteon. Новинку показали з двома типами кузова: ліфтбек і універсал, який назвали Arteon Shooting Brake.

Автомобіль відрізняється від попередника новими фарами і ліхтарями. Також оновлений Arteon оснастили модернізованими ґратами радіатора. Універсал дещо перевершує ліфтбек за габаритами. Розмір багажного відділення при складених задніх сидіннях становить у нього 1632 л (у ліфтбека 1557 літрів).

Оновлений Arteon отримав нову передню панель, сенсорний блок управління клімат-контролем й інше кермо. Водієві доступні медіакомплекс нового покоління MIB3 з тачскріном діагоналлю 8,0 або 9,2 дюйма, а також система напівавтоматичного управління Travel Assist – електроніка зможе відповідати за прискорення, рульове управління і гальмування на трасі на швидкості до 210 км на годину.

У гамму моторів новинки увійшов 2,0-літровий бензомотор TSI продуктивністю від 190 до 280 кінських сил. Також клієнтам запропонують 2,0-літровий дизельний двигун на 150 або 200 кінських сил. За винятком базових версій, які оснащуються шестиступінчастою “механікою”, оновлений Arteon комплектується семиступінчастим “роботом” DSG. Повний привід пропонують опціонально.

Крім цього у машини з’явилася гібридна модифікація. До складу силової установки увійшли 1,4-літровий мотор TSI, електродвигун, шестиступеневий «робот» і система повного приводу. Сумарна потужність такої версії – 218 кінських сил. На одній електротязі автомобіль може проїхати понад 50 кілометрів.

Продажі автомобіля в Європі розпочнуться восени поточного року.


Не пропустіть