Ford офіційно представив новий F-150 (фото)

Пікап отримав оновлений інтер’єр і сучасні технології.

Американська компанія Ford показала свій новий пікап F-150 під час онлайн-презентації. Корпус нового F-150 зроблений з армійського алюмінієвого сплаву і включає в себе нові фари, силовий капот і обтічні бампера. Передні крила були збільшені, щоб в них розташувалися колеса більшого діаметру і шини. У клієнтів F-150 буде не менше 11 різних варіантів решітки радіатора.

Безліч істотних змін було внесено в інтер’єр нового пікапа. Наприклад, 4-дюймовий кластер цифрових датчиків входить в стандартну комплектацію разом з двома аналоговими датчиками панелі приладів, в той час як моделі у версії XL і XLT також використовують новий 8-дюймовий сенсорний інформаційно-розважальний дисплей. Дорожча комплектація XLT й інші варіанти підтримують 12-дюймовий інформаційно-розважальний дисплей.

F-150 також першим повнорозмірним пікапом в Північній Америці зі стандартними бездротовими оновленнями, які будуть діяти протягом усього терміну служби автомобіля.

У моторну гамму новинки увійшла повністю нова гібридна силова установка на базі 3,5-літрового V6 PowerBoost, який буде доступний у всіх комплектаціях від F-150 XL до Limited. Агрегат поєднує в собі перевірений двигун Ford EcoBoost з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач SelectShift, яка працює разом з електромотором потужністю 47 к.с., вбудованим в коробку передач. Також новий пікап буде пропонуватися з 2,7-літровим і 3,5-літровим EcoBoost V6s, атмосферним 5,0-літровим V8, 3,0-літровим турбодизелем V6 і базовим 3,3-літровий V6.

Ціни на модель стартують від 30 тисяч доларів.


Не пропустіть