BMW 7-Series вперше отримала M-версію

Компанія BMW представить в Женеві найпотужнішу і швидку модифікацію седана 7-Series останнього покоління, пише autocentre.ua.

Довгий седан отримав позначення M760Li xDrive. В арсеналі флагмана – новий 6,6-літровий бензиновий двигун V12 з двома турбінами, якого розвиває 600 кінських сил потужності і має крутний момент в 800 Нм. Мотор отримав систему безступінчатим регулювання фаз газорозподілу Double-VANOS, спортивну випускну систему, шестикамерний масляний насос, а також систему безпосереднього вприскування палива з тиском 200 бар.

Реалізувати величезний потенціал нового мотора допомагає 8-ступінчаста автоматична коробка передач і фірмова система повного приводу xDrive. Перший в історії сімейства флагманський седан від підрозділу М GmbH став також першим 12-циліндровим автомобілем марки з повним приводом і першою повнопривідною «М-кою».

В багатий список базового устаткування входять система придушення бічних кренів кузова, пневмопідвіска, адаптивні амортизатори з динамічним регулюванням жорсткості, а також активні стабілізатори поперечної стійкості.

Зовні BMW M760Li xDrive відрізняється від інших «сімок» новими бамперами, здвоєними патрубками вихлопної системи, а також особливими колісними дисками діаметром 20 дюймів з шинами розмірністю 245/40 спереду і 275/35 ззаду. На спринт від 0 до 100 км / год BMW M760Li xDrive витрачає менше 4 секунд, а максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 250 км / год. При замовленні опціонного пакета M Driver’s Package планку підняли до 305 км / год.


Не пропустіть