“Сімка” з витратою 2 л/100 км: перший автомобіль нового бренду BMW

BMW розповів про гібридну модифікацію флагманського седана 7-Series. Автомобіль, який отримав назву 740e iPerformance, можна буде побачити на прийдешньому автосалоні в Женеві в березні.

До складу «начинки» моделі увійшли 2-літрова турбочетвірка потужністю 258 к.с. і 113-сильний електродвигун, а також комплект літій-іонних батарей ємністю 9,2 кіловат-години. Сумарна віддача моторів становить 326 к.с. і 500 Нм крутного моменту. У парі з установкою виступає 8-діапазонна автоматична трансмісія.

З такою «начинкою» седан розганяється з місця за 5,6 секунди. Заявлена витрата палива становить 2,1 л/100 км, а рівень шкідливих викидів не перевищує 49 гр/км. На одній електротязі автомобіль здатний подолати 40 км. Система повного приводу, якою наділили 740e iPerformance, буде працювати при включеному ДВЗ і при використанні тільки електротяги.

У список оснащення гібрида увійшли світлодіодні фари головного світла, інтерактивний ключ з дисплеєм, мультимедійна система з навігацією і можливістю управління жестами, бездротова зарядка для мобільних гаджетів, а також система передпускового підігріву і охолодження салону.


Не пропустіть