Mercedes E Class Estate потрапив в об’єктив шпигунів

Mercedes E Class Estate буде представлений в цьому році, універсал слід по стопах седана E класу. Задня частина покрита плівкою, але видно, що багажника має спойлер, задні ліхтарі тоновані і подвійну вихлопну систему.

Інтер’єр узятий від седана, так що клієнти можуть очікувати більш високо якісні матеріали та ряд висококласних функцій, включаючи нове рульове колесо з сенсорними кнопками управління, які відповідають за горизонтальне і вертикальне положення керма. Універсал також буде пропонуватися з набором опцій, включаючи пакет освітлення, систему об’ємного звучання, цифрову приладову панель, яка використовує два 12,3-дюймових дисплея.

Під капотом, будуть доступні безліч різних двигунів в тому числі 2,0-літровий двигун з турбонаддувом з чотирма циліндрами, який виробляє 241 кінських сил і 273 фунт-фут обертального моменту. Mercedes також може запропонувати гібридний варіант, який має двигун внутрішнього згоряння з чотирма циліндрами, електродвигун, і акумуляторну батарею. Це дозволить седану виробляти 279 к.с. і проїхати приблизно 18,6 миль тільки на електроенергії.

Mercedes-E-Class-Estate_1_1455947640444

http://vse.media/


Не пропустіть