Mercedes-Benz випустив новий вид двигунів

Машинобудівна корпорація Mercedes-Benz випустила перший в своїй історії двигун під назвою OM 654, зроблений з алюмінію. Така інформація доступна на офіційному сайті виробника.

Розробники німецької компанії Mercedes-Benz створили новий силовий агрегат OM 654, який повністю складається з алюмінію. Об’єм такого мотора становить два літри, продуктивність не перевищує 192 кінські сили, вага агрегату становить 170 кілограм. Даний двигун відноситься до класу E і стане наступником поточного 2,1-літрового двигуна внутрішнього згоряння, в тому числі, може стати засновником нового класу серії подібних двигунів.

Першим автомобілем з подібним мотором стане Mercedes-Benz E-Class E220d, від 0 до 100 кілометрів на годину автомобіль буде здатним розігнатися за 7,3 секунди, максимальний показник швидкості не перевищує позначку в 240 км / год і обмежений електронікою. Витрата палива знижується максимум 4,3 літра на 100 км, новинка з’явиться в дилерських центрах Німеччини до весни поточного року, вартість складе 47 124 евро.


Не пропустіть