Mercedes-Benz презентував розкішний мінівен V-Class Exclusive

Відтепер люксовий вен Mercedes-Benz V-Class доступні в найрозкішнішої версії Exclusive, що надає водієві і пасажирам максимальний рівень комфорту, пише autocentre.ua.

Зовні Mercedes-Benz V-Class Exclusive легко відрізнити по 19-дюймовими легкосплавними дисками, а також алюмінієвим рейлингам Dynamica на даху. Дах – панорамний, найбільший в класі середньорозмірних венів – довжиною 1,92 м і шириною 1,12 м; він двосекційна і відкривається за допомогою електроприводу. Однак чим дійсно дивує V-Class Exclusive так це розкішним салоном. Тут індивідуальні крісла, покриті найніжнішою натуральною шкірою наппа. Всі сидіння з електроприводом і системою активної вентиляції. Водій і передні пасажири також оцінять нову центральну консоль з інтегрованим охолоджуваним боксом і термопідставками під кружки. До послуг пасажирів також USB-роз’єми, слоти для SD-картки, розетки на 230 і 12В. Для задніх пасажирів також передбачено індивідуальний 5-літровий холодильник.

Mercedes-Benz V-Class Exclusive оснащується передовими системами допомоги водієві, серед яких Attention Assist, система проти бокового вітру Сrosswind Assist, а також система огляду на 360 градусів Active Parking Assist. Ціна на розкішний Mercedes-Benz V-Class Exclusive стартує в Німеччині від 74 911 евро.

V-Klasse EXCLUSIVE - Interieur, Zierelemente in gebürsteter Aluminiumoptik
V-Klasse EXCLUSIVE – Interieur, Zierelemente in gebürsteter Aluminiumoptik
V-Klasse EXCLUSIVE - Exterieur, cavansitblau metallic, "EXCLUSIVE" Label
V-Klasse EXCLUSIVE – Exterieur, cavansitblau metallic, “EXCLUSIVE” Label
V-Klasse EXCLUSIVE – Interieur, große Mittelkonsole mit integriertem Kühlfach
V-Klasse EXCLUSIVE – Interieur, große Mittelkonsole mit integriertem Kühlfach
V-Klasse EXCLUSIVE – Exterieur, cavansitblau metallic, Panorama-Dach
V-Klasse EXCLUSIVE – Exterieur, cavansitblau metallic, Panorama-Dach

Не пропустіть