Cедан Ford Mondeo 2017 вивели на тестування

Ford Motor Company вивела на зимові тести оновлений седан Ford Mondeo 2017 модельного року, про що свідчать шпигунські фотографії. Очевидно, що популярний автомобіль отримає скромні зміни, які були продемонстровані на моделі Fusion, пише automotoclub.info

Як видно на свіжих шпигунських фото, після оновлення седан Ford Mondeo 2017 модельного року зможе похвалитися переглянутими радіаторними решітками, новим переднім і заднім бампером, а також модифікованою світлодіодною оптикою. Плюс до всього, автомобіль отримає нові литі колісні диски.

Імовірно, оновлений седан Ford Mondeo 2017 модельного року буде пропонуватися з модернізованими силовими агрегатами і трансмісією. Однак як змінитися технічна начинка автомобіля, поки невідомо. За інформацією ряду європейських ЗМІ, оновлена модель може отримати «підігріту» версію ST, яка буде живитися від 2,3-літрового силового агрегату EcoBoost, що встановлюється на моделі Mustang і Focus RS. Проте на даний момент, подібні припущення є не більше ніж звичайними чутками.

Очікується, що світова прем’єра оновленого седана Ford Mondeo 2017 модельного року відбудеться восени в рамках Паризького автосалону.

sedan_mondeo_201

sedan_mondeo_201_1


Не пропустіть