Bentley продемонстрував подовжену версію Mulsanne 2017

Британська марка представила сімейство Bentley Mulsanne 2017 модельного року, яке було розширено версією з подовженою колісною базою, пише avtovesti.com.

Якщо говорити про дизайн, робота почалася з передньої частини, яка тепер має більш сучасну зовнішність з розширеною радіаторною решіткою з вертикальними направляючими з полірованої нержавіючої сталі. Передок більше не виглядає «сумно», оскільки круглі подвійні фари тепер на одному рівні і виглядають значно краще в порівнянні з попередньою моделлю.

Зазирнувши всередину, можна побачити розкішний як ніколи салон і покупці можуть вибирати з як мінімум 24 відтінки шкіри. Широкий вибір варіантів прострочки також доступний, поряд з 13 видами шпону, чорної рояльної і навіть кам’яної обробки. Bentley встановив 8-дюймовий сенсорний екран для оновленої інформаційно-розважальної системи з жорстким диском місткістю 60 ГБ.

Можливості підключення були розширені підтримкою Android Auto і Apple CarPlay, а також потужною 2200-ватної звуковою системою, що включає 20 динаміків. Що стосується розваги пасажирів заднього ряду, там встановлено два знімних 10,2-дюймових планшета, що працюють під управлінням Android і оснащених фронтальними камерами для відео дзвінків.

Mulsanne Speed ​​отримав практично той же асортимент змін, поряд з перекаліброваною трансмісією, що включає S-режим. Крім того, інженери Bentley попрацювали над рульовим і підвіскою для поліпшення зворотного зв’язку і допрацювали пневмопідвіску. Лінійка Mulsanne буде використовувати активні опори двигуна і переглянуті втулки підвіски, поряд з новими шинами Dunlop, конструкція яких включає заповнені піною порожнини для зниження шумності в салоні.

Що стосується Mulsanne Extended Wheelbase (подовженої версії), то вона комплектується 6,75-літровим бітурбо мотором V8 потужністю 505 к.с. і 1200 Нм крутного моменту. Переходимо до Mulsanne Speed ​​і потужність цього ж двигуна V8 збільшується до значних 530 к.с. і 1100 Нм. В обох випадках мотор агрегатується з 8-ступінчастою автоматичною трансмісією ZF і заднім приводом.

Якщо говорити про продуктивність, то стандартний Mulsanne розганяється з 0 до 96 км/год за 5,1 секунди і набирає максимальну швидкість 296 км/год. Версія Speed ​​прискорюється до 96 км/год за 4,8 секунди і набирає максимальну швидкість 305 км/год.

Оновлене сімейство Bentley Mulsanne 2017 на Женевському автосалоні розділить увагу з новим Flying Spur V8 S.


Не пропустіть