Volkswagen Сaddy отримає корисні оновлення

На Женевському автосалоні 2016 Volkswagen презентує унікальний автомобіль Сaddy, в якому газовий двигун TGI поєднується з роботизованою коробкою передач DSG.

Влітку 2015 року, незабаром після виходу в світ Volkswagen Сaddy четвертого покоління, на ринку з’явилася і його версія з новим двигуном TGI – на стиснутому природному газі. Однак ця машина пропонувалася тільки з механічною 6-ступінчастою коробкою передач. Нинішньої весни стане також доступна і версія з роботизованою, 6-швидкісною коробкою з двома зчепленнями DSG. Це унікальний випадок в сегменті легких розвізних фургонів і автомобілів для таксі, коли газовий двигун суміщений з трансмісією такого типу.

Газовий Сaddy з автоматом буде доступний як в стандартній, так і в подовженій версії Maxi – в виконаннях вантажопасажирський і чисто вантажний фургон. Крім того, машину можна буде замовити і з позашляховим пакетом Alltrack.

Що ж стосується 1,4-літровим двигуна TGI, то він створений на базі бензинового агрегату TSI і відповідає нормам Євро 6. Мотор розвиває 110 к.с. при 4800 – 6000 об / хв і максимальний крутний момент 200 нм при 1500 – 3500 об / хв. Міцні сталеві балони під стиснений газ знаходяться під підлогою, а тому не скорочують максимальний обсяг вантажного відсіку – 3200 л і 4130 л для машин зі стандартною і довгою колісною базою. У першому випадку балонів чотири, а в другому – п’ять. Запас ходу складає 630 км або 860 км при русі в економічному режимі (на збідненій суміші).

Крім того, є і резервний бензобак, який задіюється автоматично при порожніх газових балонах, а також для запуску мотора в разі якщо температура зовнішнього повітря опускається нижче мінус 10С. У Німеччині ціна на газовий фургон Сaddy з автоматом стартує від 25 000 євро.


Не пропустіть