Стартували продажі нового покоління Kia Sportage

Днями в Північній Америці почалися перші продажі четвертого покоління Kia Sportage, який пропонується в трьох модифікаціях.

Так, в базову комплектацію ( LX ) входять 17-дюймові колісні диски, задній спойлер і п’ятидюймовий сенсорний екран. Під капотом у Kia Sportage стоїть 181-сильний дизельний двигун, який працює в парі з 6-швидкісною автоматичною трансмісією. Вартість базової комплектації складає 23 тис. Доларів.

За 25 тис. Доларів пропонується більш просунута комплектація EX. У неї входять 18-дюймові диски, шкіряна обробка салону і опція Smart Key – система, що дозволяє відкривати авто і навіть заводити його без допомоги традиційного ключа.

Кросовер Kia Sportage в комплектації SX Turbo зі спортивною підвіскою отримав оновлену приладову панель, 19-дюймові колісні диски, захисні пластини на передній і задній частині авто. У такій комплектації автомобіль буде коштувати 32 тис. 500 доларів.

На російському ринку нове покоління Kia Sportage з’явиться цієї весни. Даних про вартість і комплектації поки немає.

Тим часом в Південній Кореї почалися продажі поліпшеної версії кросовера Kia Mohave. За даними Kia, покращений автомобіль зарезервували понад 4,5 тис. Осіб. Ціна на оновлений Kia Mohave починається від 33 тис. 236 доларів. Корейська компанія модернізувала кросовер, оснастивши його іншою радіаторною решіткою, новим бампером, оптикою і дзеркалами. У салоні авто змінилася приладова панель і центральна консоль. Також корейці додали туди мультимедійну систему з сенсорним дисплеєм.


Не пропустіть