Mercedes перейшов до виробництва розкішних танків (ФОТО)

Mercedes представив Mercedes-Maybach S600 Guard. Автомобіль здатний протистояти обстрілам з автоматів і гранатометів, а також газовій атаці, пише nv.ua.

Фахівці Федерального відомства кримінальної поліції Німеччини, вивчивши Mercedes-Maybach S600 Guard, присвоїли йому ступінь балістичного захисту VR10 і рейтинг захисту від вибухів ERV 2010. Ступінь VR10 вперше була присуджена цивільному автомобілю.

Кузов моделі виконаний зі спеціальної сталі, вікна укріплені, а шини, виконані за технологією Proceed On Function, дозволять пересуватися навіть у спущеному стані. Паливний бак зроблений з того ж матеріалу, який використовують у виробництві бойових вертольотів AH-64 Apache.

Список опцій у “броньовика” Mercedes вельми специфічний. Так, за $10000 можна встановити систему, яка буде подавати в салон свіже повітря у разі, якщо S600 Guard доведеться тікати від газової атаки. За $2,5 тисячі можна встановити сейф для зброї в багажнику.

Ціни на Mercedes-Maybach S600 Guard будуть стартувати з позначки $609 тисяч. Правда, придбати автомобіль зможе не кожен. Німецький автовиробник буде проводити ретельну перевірку потенційних покупців, щоб броньований S600 не потрапив не в ті руки.

bronemerc1_01

bronemerc2

bronemerc3


Не пропустіть