BMW M2 CSL піде у виробництво

З’явилася інформація, що баварський виробник планує випустити серійну версію BMW M2 CSL.

Чутки про високопродуктивну версію CSL недавно представленого BMW M2 не приносять нічого нового, але тепер, здається, BMW перейшла в «стадію планування» моделі. Хоча це не дуже інформативно, але звучить так, як ніби німецька компанія вже дала зелене світло спортивному купе, як повідомляє BMW Blog.

Запланований, як можливий суперник Porsche Cayman GT4, M2 CSL стане легшою і більш потужною версією M2. Можна очікувати, що вона стане ширше і нижче, а також отримає оновлену аеродинамічну і гальмівну систему, відповідно збільшення потужності.

Поки нічого не підтверджено офіційно, але 3,0-літровий бензиновий бітурбо мотор M2 можуть налаштувати до 400 к.с. і, можливо, він буде агрегатуватися з 6-ступінчастою механічною трансмісією.

Якщо остання доповідь підтвердиться, можна очікувати обмежену спецверсію вже в кінці 2017 року. Безумовно, вона буде коштувати дорожче стандартної M2, що стартує за ціною 61 166 доларів у Великобританії, так що початкова ціна близько 70 000 доларів звучить обгрунтовано.


Не пропустіть