Офіційно дебютувала Honda Civic нового покоління (ФОТО)

На Женевському автосалоні дебютувало десяте покоління популярного хетчбека, пише auto.mail.ru.

Honda знайшла, чим здивувати на автосалоні в Женеві – на стенді сірий хетчбек, який виглядає чи не агресивніше, ніж володар торішнього рекорду на Нюрбургринзі серед передньопривідних «запальничок», 310-сильний Civic Type-R. Що це, його оновлена ​​версія? Ні, це звичайний Civic десятого покоління!

Величезні колеса, бампери з отворами повітрязабірників, світлодіодні фари, два вихлопних патрубка по центру – Honda нагадує, що не розучилася будувати хетчбеки, про які мріє молодь. Цікаво, що він здається меншим за розмірами, ніж поточна модель, хоча по факту більший: у довжину додав 130 мм, в ширину – 30 мм, а ще новий Civic на 20 мм нижче.

Мотори, правда, підтримати такий дизайн не зможуть: «Сівіку» відрядили скромні турбовані бензинові агрегати – трициліндровий об’ємом 1 літр і чотирициліндрові на 1,5 літри, плюс турбодизель 1.6. Але в подальшому з’явиться і модифікація Type-R – вона вже проходить випробування, а потужність двигуна повинні підняти з нинішніх 310 к.с. Виробляти новий Civic будуть в Великобританії.

Втім, очевидно, що серійна версія виявиться скромніше – в Женеві японці показали лише прототип. «Справжній» Civic дебютує восени, а в продажу з’явиться в 2017 році.


Не пропустіть