Новий автомобіль Бонда вразив публіку (Фото)

Модель DB11 – після багаторічної перерви британська марка здивувала публіку справжньою новинкою.

Кузов з легких сплавів, переднє розташування двигуна V12 і заднє – коробки передач: спочатку може здатися, що дебютував на Женевському автосалоні Aston Martin DB11 – подальший розвиток «дев’ятки», моделі DB9, що дебютувала аж 13 років тому, пише auto.mail.ru.

Насправді ж DB11 – повністю нова машина! Цікаво, що під капотом новинки багато хто чекав мотора AMG, проте, всупереч очікуванням, 5,2-літровий бітурбомотор V12 потужністю 608 к.с. (Крутний момент – 700 Нм) – власна розробка компанії, яка випускається на німецькому заводі компанії Ford.

Але деякі сліди AMG, а точніше, машин марки Mercedes, в новому «Астоні» розгледіти можна: в салоні нового купе – характерна мультимедійна система, а також кнопки і підрульові важелі. Хоча загальне відчуття від салону – цілком «астонівське», навіть збереглися фірмові клавіші управління «автоматом».

Коробка передач – 8-ступінчастий “автомат” ZF, привід – тільки задній, з диференціалом. З місця до 100 км / год DB11 прискорюється за 3,9 с, максимальна швидкість – 322 км / год.

Продажі Aston Martin DB11 почнуться до кінця цього року. Ціна – від 205 тисяч євро. Також до кінця року повинен з’явитися кабріолет DB11 Volante, а потім британська марка планує випускати нові моделі … кожні дев’ять місяців.


Не пропустіть