Toyota показала новий бестселер серед кросоверів (ФОТО)

На Женевський автосалон японці привезли молодіжну модель C-HR

Так-так, це серійна машина. В «Тойоті» планомірно роблять нові моделі все більш яскравими і агресивними (консервативні Camry і Land Cruiser не береться до уваги), прагнучи привернути увагу молоді та відібрати клієнтів у інших марок. Зрештою, навіть RAV4 обзавелася модною оптикою і химерно вигнутими формами переднього бампера, пише auto.mail.ru.

Правда, C-HR теж можна розібрати на цитати – «мордочка» дуже нагадує RAV4, боковини – схожі на несиметричний Hyundai Veloster, чи то на популярний Nissan Juke (у нього теж заховані ручки задніх дверей), а ліхтарі ніби зняли з хетчбека Honda Civic. Але в цілому міцно збитий і «м’язистий» C-HR справляє приємне враження.

Машина базується на платформі TNGA, яку вже приховує під собою нове покоління Toyota Prius. Від нього ж C-HR отримав 122-сильну гібридну силову установку з бензиновим 1.8 і електромотором. Габарити Toyota чомусь не розкриває (що в них секретного?), Але у того ж «Пріуса» колісна база становить 2700 мм – це більше, ніж у RAV4. Хоча в довжину Prius вже поступається. Виходить, C-HR – суперник, швидше, «Кашкай», ніж «Джуку», якщо орієнтуватися на лінійку Nissan.

Будуть і традиційні агрегати: турбомотор об’ємом 1,2 літра (116 к.с.), а також атмосферна 2.0 л для деяких ринків. Для них же на вибір пропонується шестиступінчаста механіка або варіатор. Повний привід також доступний за доплату. Виробництво кросовера почнеться в Туреччині в другій половині року.


Не пропустіть