Презентували автомобіль із зовнішністю винищувача (ФОТО)

LP 610-4 Avio – чергова спецверсія для фанатів італійських суперкарів і авіації, пише auto.mail.ru.

Виїзд Lamborghini на нинішній Женевський автосалон вийшов повністю «колекційним». Головною зіркою стенду став, безумовно, гіперкар Centenario, присвячений сторіччю Ферручо Ламборгіні. Але навіть з “космічною” ціною в майже два мільйони євро його вже не купити – тираж в 40 екземплярів повністю розпроданий.

А ось Huracan LP 610-4 Avio – модель простіше, дешевше і, найголовніше, поки ще є у вільному продажу: поставки дилерам намічені на літо 2016 року. Притому цей Lamborghini теж може похвалитися лімітованим тиражем (250 примірників) і унікальними особливостями.

Правда, на новий кузов, як у випадку з Centenario, можете не розраховувати – доопрацювання обмежуються звичайним стайлингом. І все ж у Huracan LP 610-4 Avio є своя фішка. Як не важко здогадатися з назви, спецверсія адресована фанатам військової авіації. Навіть всі п’ять кольорів (чотири з яких – матові), доступних для Avio, обрані з палітри італійської Військово-повітряної академії. З цієї ж серії – стилізований бортовий номер L63 з «бойовим» триколором. При цьому L має на увазі Lamborghini, а 63 – рік заснування компанії.

Інтер’єр також злегка доопрацьований. Оздоблення зі шкіри та алькантари витримана в темних тонах, але з контрастною білою строчкою і висіченим лазером «шестикутним» візерунком. На кріслах з’явилися вишиті вручну логотипи L63, а комплектація обмежується тільки фантазією замовника.

Що ще? А все! Як запевняють в Lamborghini, їх суперкари і так схожі на реактивні винищувачі. Тому під уніформою Avio ховається звичайна для Huracan начинка. 5,2-літровий V10 розвиває 610 сил і через семиступінчастий робот обертає всі чотири колеса. Хоча 3,2 с розгону до «сотні» і 325 км / год максималки і правда непогані показники для наземного перехоплювача.


Не пропустіть