Citroen презентував новий великий фургон

Французи обожнюють однооб’ємники Citroen. І неважливо – великі чи маленькі. Головне, що всі вони зручні, пише auto.mail.ru

І ось в Женеві Citroen показав новий однооб’емник SpaceTourer. Великий. І красивий. І, судячи з усього, дуже зручний.

У Citroen великі плани на SpaceTourer. Його стануть випускати відразу в трьох варіантах. Буде «коротка» машина довжиною 4,6 м, «довга» (майже 5 метрів) і «Наддовга» – 5,3 м! А число посадочних місць буде від 5 до 9. Мало того, з’явиться спеціальний автомобіль для серйозних бізнесменів з величезним числом «наворотів», комп’ютерами і дуже зручними кріслами.

Гамма силових агрегатів теж повинна задовольнити всіх: дизелі потужністю 95, 115, 150 або навіть 180 к.с. Коробки передач: робот або механіка.

У плані оснащення SpaceTourer буде на висоті: пристойна мультимедійна система з можливістю роботи як з Apple CarPlay, так і Android Auto, проекція інформації на лобове скло, система автоматичного гальмування і багато іншого.

До речі. У Женеві показали не тільки простий SpaceTourer, але «веселий» – він отримав назву SpaceTourer Hypnen. Причому останній автомобіль зроблений спільно з французькою музичною групою Hypnen Hypnen. Головною його «фішкою» є не стільки незвичайне забарвлення, скільки позашляхові можливості – автомобіль має повнопривідну трансмісію від компанії Dangel.


Не пропустіть