Nissan презентував нові версії кросоверів X-Trail і Qashqai

На Женевський автосалон компанія Nissan привезла спецверсії двох популярних кросоверів

Відразу ж обмовимося: формально перед нами концепти, які отримали в назві слово Premium. Однак можна не сумніватися, що ми побачимо і серійну версію таких автомобілів.

Як не важко здогадатися з назви, перед нами – «правильні» версії, розраховані на багатих клієнтів. Чим відрізняються ці кросовери від звичайних? Скажімо, Nissan X-Trail Premium отримав агресивний аеродинамічний обвіс, 20-дюймові колісні диски, спеціальні накладки на кузов, капот і дах, покриті матово-чорним карбоном. За задумом дизайнерів, таке поєднання підкреслює можливість автомобіля «доїхати куди завгодно».

В інтер’єрі «Ікс-Трейла» з’явилася обробка відразу декількома видами шкіри дорогих сортів, матеріалом Ultrasuede, а також вставки з чорного карбону і матового хрому. На дотик матеріали дуже приємні. Не дивно, що концепт закрили для більшості відвідувачів.

У схожому стилі виконаний і Nissan Qashqai Premium. Хоча тут вибрано інше колірне рішення: поєднання мідно-золотистих вставок і чорного кольору. А ось в салоні кросовер, навпаки, обшитий м’якою білою замшею з стьобані вставками.

fbf0ad6f2f9c21857428fc7e6c979483_orig

Шкода лише, що технічні характеристики Nissan Qashqai Premium і X-Trail Premium, судячи з усього, будуть не дуже відрізнятися від звичайних. Втім, за словами виконавчого директора по дизайну Nissan Мамору Аокі, мета створення даних автомобілів – «розширювати межі можливого» та «знаходити креативні рішення для задоволення потреб найвибагливіших клієнтів в Європі».


Не пропустіть