Hyundai представив конкурента Mercedes-Maybach (фото)

Корейський автовиробник провів офіційну прем’єру нового подовженого седана Genesis EQ900 Limousine (L), пише auto.mail.ru.

Нова модель преміальної лінійки Genesis виявилася довшою седана Genesis G90 на 290 мм – її довжина становить 5494 мм. Це можна порівняти з довжиною Mercedes-Maybach, причому корейський седан вийшов навіть довше «німця» на 42 мм.

В інтер’єрі Genesis EQ900 L основна ставка зроблена на високий рівень комфорту для пасажирів. Наприклад, тут присутній чотирьохзонний клімат-контроль, роздільні задні сидіння з електрорегулюванням, центральний тунель з пультом управління різними функціями і вставки з натурального дерева в обробці. Правда, за фактом покупець отримує той же набір «бонусів», що і на звичайному Genesis EQ900. До речі, за плавність ходу автомобіля відповідає адаптивна підвіска Genesis Adaptive Control Suspension, також доступна на стандартному EQ900.

У рух Genesis EQ900 L наводиться 5-літровим двигуном V8 GDI серії Tau, що розвиває 425 к.с. Мотор поєднується з 8-ступінчастою автоматичною трансмісією і системою повного приводу.

Отримав Genesis EQ900 L і багатий пакет електронних помічників. Наприклад, автомобіль оснащується системою екстреного гальмування з функцією розпізнавання пішоходів, інтелектуальним круїз-контролем, удосконаленою системою контролю сліпих зон і асистентом утримання автомобіля на смузі руху.

У Кореї ціни на новий Genesis EQ900 L в перерахунку становитимуть близько 125 000 доларів. Ну а про те, на які ринки поставлятиметься новий преміальний седан і чи з’явиться він у Росії поки, на жаль, не повідомляється.


Не пропустіть