Неймовірні вантажівки, позашляховики і пікапи Женеви 2016

Традиційно на Женевському автосалоні лідируючі позиції займали спорткари, суперкари, всілякі концептуальні автомобілі та інші «легкі» представники жанру. Через них пікапи, позашляховики, вантажівки і кросовери завжди відходили на другий план. 2016 рік став приємним винятком, оскільки відзначився, як мінімум, 4 важливими експозиціями з “серйозними” машинами, пише novate.ru.

1. Peugeot 2008 DKR16

344766107

Зірка останнього «Дакара» Peugeot 2008 DKR16 вперше з’явився на автомобільній виставці в Женеві. Подивитися на чемпіона у плоті безумовно хотіли б багато хто. На сьогоднішній день в своєму класі цей спортивний позашляховик визнаний одним з кращих в історії, що вже встиг довести це на практиці. Під капотом Peugeot 2008 DKR16 ховається 3-літровий твін-турбо дизельний двигун Він здатний розвинути потужність до 350 к.с і видати 800 Нм крутного моменту. Що стосується дизайну, він залишився класичним для болідів цієї серії. Традиційним спонсором автомобіля залишилася компанія Red Bull.

2. Maserati Levante

geneva-2016-02

Творці Maserati Levante , представивши своє дітище на Женевському автосалоні, нарешті, розкрили подробиці про його технічні характеристики. Машина, як з’ясувалося, може працювати на бензиновому або дизельному двигуні. Обидва агрегати мають обсяг у 3 літри і шість циліндрів. Обидва є твін-турбо. При цьому бензинових двигунів було анонсовано два, на 350 і 430 к.с. Агрегат на дизельному паливі видає 275 к.с. Найпотужніша версія кросовера Maserati Levante розганяється до 100 км\год за 5.2 секунди. Максимальна швидкість руху при цьому становить 264 км\год. Дизельний двигун розганяється за 6.9 секунди, а максимальна швидкість становить 230 км\год. Окремо автовиробник відзначив той факт, що в Maserati Levante найнижчий центр ваги серед усіх конкурентів. Додатково до цього вага розподіляється рівномірно між осями.

3. Jeep

geneva-2016-03

Нічого нового на Жевеву 2016 від легендарного Jeep не привезли, однак нинішній рік дуже важливий для марки. Вся справа в тому, що Jeep виповнюється 75 років. Значущу дату представники бренду вирішили відзначити невеликою історичною виставкою, представивши в своєму павільйоні найрізноманітніші відомі автомобілі. З’явився на виставці зокрема Willys MB 1944 року.

4. Defender Pick Up 6×6

geneva-2016-04

Пікап Flying Huntsman Pickup чекали багато хто. Можна сміливо сказати, що це один з найбажаніших автомобілів для багатьох водіїв і експертів галузі в першій половині 2016 року. Автомобіль на даний момент є концептуальним, більш того, він є специфічною даниною пам’яті Land Rover Defender, який кілька тижнів тому «пішов на пенсію». У новому автомобілі довжина передньої частини була збільшена на 400 мм, а задньої – майже на метр. Це дозволило додати в конструкцію третю провідну вісь. Ширина колії була збільшена на 150 мм. Всі двері, на відміну від оригінального Land Rover Defender, були розширені, а задня частина даху стала прозорою. Машина використовує 6.2-літровий 8-циліндровий двигун від Corvette, який працює в купе з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Потужність силового агрегату досягає 450 «коней», а назва машини перекладається як «Летючий єгер».


Не пропустіть