Toyota опублікувала фото серійного C-HR

Японський автоконцерн Toyota опублікував в Мережі «живі» знімки кросовера C-HR. Фото були зроблені, коли автомобіль знаходився на стоянці одного з підприємств в Туреччині.

Кросовер не прикритий камуфляжною плівкою, тому фотошпигуни змогли відобразити його з усіх боків. Судячи по знімках, Toyota C-HR отримав індивідуальну зовнішність, не схожу на своїх попередників. Автоконцерн оснастив новинку маленькою радіаторною решіткою, на якій розмістили логотип Toyota. Крила автомобіля, за задумом дизайнерів, помітно відрізняються від кузова.

Toyota C-HR отримав світлодіодну оптику, яка добре виглядає на тлі стильного зовнішнього вигляду авто. Кросовер буде працювати з передньопривідною системою приводу і 1,2-літровим силовим агрегатом, який поєднується з електромотором. Потужність двигуна Toyota C-HR складе більше 120 «коней». Коли кросовер надійде в продаж, а також його ціна не повідомляється. В кінці лютого автомобільна компанія Toyota розмістила в Мережі офіційний тизер C-HR . Презентація кросовера відбулася 1 березня в рамках автосалону в Женеві.

1458053550_27

1458053577_1


Не пропустіть