У Skoda повідомили ціну VisionS

Вона буде знаходитися приблизно в тих же межах, що і прайси на поточну модель флагманського седана Superb, пише motor.kz.

Інформація про це була озвучена в ході прес-конференції з представниками чеської марки в Млада-Болеславі, де було сказано, що ціни майбутнього великого паркетника з женевського концепту VisionS (на фото), будуть порівнянні з вартістю топових модифікацій Skoda Superb.

Конкретних цифр при цьому не було зазначено, але, з урахуванням того, що новинка в середньостроковій перспективі буде продаватися і в Казахстані, про них можна судити за поточними дилерським розцінками на новенький Superb: 6,6 – 7,85 тенге, в залежності від модифікації і рівня виконання.

Прем’єра серійної версії кросовера, яка начебто отримає ім’я Kodiak, відбудеться восени на Паризькому автосалоні. Випуск машини налагодять на заводі в чеському місті Квасіни, а пізніше – на підприємстві китайської філії марки. У салони дилерів модель почне надходити в грудні, проте першими її отримають клієнти з Чехії, Німеччини та Великобританії.


Не пропустіть