Нова Hyundai Elantra: розкрито подробиці

У Баку відбулася презентація шостого покоління Hyundai Elantra для ринків Східної Європи, пише autocentre.ua.

Новий седан Elantra від Hyundai Motor Company значно змінився як зовні, так і технічно. Дизайн виконаний в стилі «рідкої скульптури-2», випробуваний на кросоверах Santa Fe і Tucson. Його характерна особливість – велика шестикутна решітка радіатора і вузькі фари. При аналогічній попередньої моделі колісній базі новинка на 20 мм довшим і на 25 мм ширше. Міцність кузова на 32% вище попередниці.

Нова Elantra отримала ряд опцій, доступних раніше тільки в преміум-сегменті. Серед них – пам’ять положень і вентиляція сидінь, автоматичне відкриття багажника, контроль за мертвими зонами в дзеркалах заднього виду, преміум-аудіосистема Infiniti і багато іншого. Підвіска автомобіля перероблена для підвищення плавності ходу і поліпшення керованості. Кузов став більш аеродинамічним, коефіцієнт лобового опору – 0,27. Це дає не тільки економію палива, але і зниження шумів на швидкості.

Нова Elantra буде поставлятися з двома варіантами бензинових двигунів – 1,6 л потужністю 128 к.с. і 2,0-літровим потужністю 156 к.с. Обидва мотора можуть агрегатуватися як 6-ступінчастим автоматом, так і механікою.


Не пропустіть