Чого чекати від VW Polo 2017

У Мережі з’явилася інформація про те, що німецький автомобільний концерн Volkswagen має намір істотно змінити зовнішній вигляд своєї НЕ маловідомої моделі Volkswagen Polo. Повідомляється, що інженери компанії вже приступили до роботи і вже є певні досягнення, пише oane.ws.

Оновлений Polo тепер повинен стати набагато легше, адже, за словами інженерів компанії, він буде побудований на вже відомій платформі MQB. Зовнішній вигляд також зазнає істотних змін, а саме – зміниться стилізація переднього і заднього бампера, вони стануть більш сучасними і аеродинамічними, оптика буде представлена ​​в більш розширеному вигляді і буде ще краще виконувати свої обов’язки в темний час доби.

Не залишили поза увагою і колір автомобіля. Повідомляється, що авто буде запропоноване в подальшому в шести колірних категоріях. Особливу увагу заслуговує те, що завдяки новій платформі автомобіль буде істотно легший, а це означає, що він зможе набагато інтенсивніше набирати розгін.

Про технічні дані автомобіля нічого не повідомляється, і, швидше за все, вони залишаться колишніми. Про те, коли вийде новинка в продаж, поки також невідомо.


Не пропустіть