Volkswagen Polo 2017: перше зображення

Наші зарубіжні колеги з OmniAuto підготували рендерне зображення моделі Volkswagen Polo шостий генерації. Відомо, що в новому поколінні хетчбек буде створений на укороченій версії платформи MQB. Навіть незважаючи на те, що автомобіль стане крупніше попередника, його маса буде знижена за рахунок використання нової архітектури, пише automotoclub.info/

У візуалізації від західного видання новий Volkswagen Polo 2017 отримав більш вишуканий зовнішній вигляд, виконаний за мотивами четирьохдверки Passat останньої генерації. Очікується, що в салоні новинки з’явиться більше вільного простору, а завдяки використанню нової архітектури машині стануть доступні ефективні турбодвигуки з 3 і 4 циліндрами. До того ж, повинна з’явиться гібридна версія хетчбека з можливістю підзарядки батарей від електромережі, і версія GTI.

За чутками, європейський варіант Volkswagen Polo 2017 вийде на ринок в червні наступного року. Його складанням надалі будуть займатися фахівці на виробничих потужностях в Іспанії, які до 2018 року будуть розширені за рахунок інвестицій в 900 мільйонів євро від VW. Публічна презентація новинки, найімовірніше, відбудеться в рамках березневого автосалону в Женеві.


Не пропустіть