Chevrolet оголосив про випуск економічної версії Malibu Hybrid

Північноамериканський автомобільний концерн Chevrolet має намір запустити в модельний ряд 2016 року Malibu Hybrid з високими показниками з економічності споживання палива. Так, автомобіль на 75 кілометрів пробігу в міських умовах стане споживати 3,79 літра палива. Дана цифра дещо нижча, ніж спочатку озвучена компанією, пише planet-today.ru .

Однак Malibu Hybrid з таким показником за споживанням палива випереджає своїх конкурентів. Так, Ford Fusion Hybrid на 70 кілометрів пробігу споживає 3,79 літра палива, а Toyota Camry Hybrid з такою кількістю палива і зовсім проїжджає менше 70 кілометрів.

Malibu Hybrid незабаром повинен надійти у вільний продаж. Стартова вартість автомобіля – 28,64 тисячі доларів. Під капотом новинки буде встановлений високотехнологічний силовий агрегат, який заснований на моторі для Chevrolet Volt.

Моторний блок Malibu Hybrid буде складатися з гібридного 1,8-літрового EcoTec з чотирма циліндрами, двох електроприводів і літій-іонної батареї. Двигун внутрішнього згоряння виробляє 122 кінських сил. Загальна система дозволяє автомобілю виробляти комбіновану максимальну потужність в 182 кінських сил.


Не пропустіть