Позашляховик Lifan X80 готується до прем’єри

Автомобільна компанія Lifan готує до випуску на автомобільному ринку Піднебесної свій позашляховик Х80. На китайському ринку автомобіль почне продаватися вже в наступному місяці поточного року. Ціна автомобіля в базовій і “топовій” версії вже названа. Так, звичайна модифікація нового позашляховика буде коштувати 100 тисяч юанів, а найдорожчу версію автомобіля можна буде придбати за 130 тисяч юанів, пише planet-today.ru.

Офіційний дебют нового Lifan X80 запланований на квітень. В наступному місяці в Пекіні відбудеться автосалон Beijing Auto Show 2016, де компанія і представить новинку. Практично відразу після презентації автомобіль з’явиться в центрах продажів Lifan в КНР.

Під капотом нового Lifan X80 встановили 2,4-літрову силову установку, потужність якої становить 165 кінських сил. Також в моторній лінійці є дволітровий турбований мотор. Його потужність поки тримається в секреті.

Новий позашляховик отримав більш хорошу обробку інтер’єру автомобіля, в ньому з’явилися дерев’яні вставки і рульове колесо з натуральної шкіри. Центральна консоль обладнана великим екраном мультимедійної системи. Габарити нового автомобіля будуть наступними: 4870 мм в довжину, 1932 мм в ширину, висота автомобіля – 1746 мм, а колісна база – 2850 мм.


Не пропустіть