Mazda MX-5: представлена ​​нова версія

Компанія Mazda офіційно розсекретила родстер MX-5 RF з жорстким верхом, пише auto.mail.ru.

Публічний дебют новинки відбувся на Міжнародному автосалоні в Нью-Йорку.

Як сказано в офіційному повідомленні виробника, ключовими особливостями Mazda MX-5 RF стали кузов в стилі “фастбек” з плавною лінією даху і складний жорсткий дах з заднім склом». Японські інженери заново спроектували верхню частину автомобіля, через що висота машини зросла на 5 мм.

Завдяки новій системі управління, дах може відкриватися і закриватися під час руху на швидкості до 10 км/год. Крім того, виробник стверджує, що наявність жорсткого верху не вплинуло на обсяг багажника моделі – він залишився таким же, як у звичайній Mazda MX-5.

Ще однією особливістю нової версії родстера став колір кузова Machine Grey. Виробник стверджує, що завдяки йому виникає «контраст між світлом і тінню», який «створює враження, що кузов автомобіля виконаний з цілісного шматка сталі»

З технічної точки зору Mazda MX-5 RF не відрізняється від родстера з м’яким верхом. В Європі автомобіль пропонується з лінійкою бензинових двигунів Skyactiv-G об’ємом 1,5 і 2 літри, які працюють в парі з 6-ступінчастою механікою або 6-ступінчастим автоматом.


Не пропустіть