MINI підготувала до Нью-Йорку дві світові прем’єри

Марка MINI везе в Нью-Йорк дві нові моделі – серійну версію повнопривідного мінівена MINI Clubman ALL4 і «заряджений» кабріолет MINI Cooper John Cooper Works Convertible, пише livecars.ru

Обидва автомобілі були офіційно розсекречені ще в січні 2016 року, але поки не демонструвалися на міжнародних автосалонах.

У США MINI Clubman ALL4 буде пропонуватися з двома силовими установками на вибір. Базовий варіант моделі отримає 1,5-літровий трициліндровий агрегат TwinPower Turbo з віддачею 134 кінських сил і 220 Нм максимального крутного моменту. У пару до нього буде встановлюватися шестиступінчаста “механіка” або восьмідіапазонний «автомат». В останньому випадку модель зможе прискорюватися з місця до 96 кілометрів на годину за 9,3 секунди. Максимальна швидкість мінівена досягає 201 кілометр на годину.

Версія MINI Clubman S ALL4 використовує дволітрову «турбочетвірку» TwinPower Turbo, яка видає 189 кінських сил і 280 Нм і працює в парі з тими ж трансмісіями. Автоматизований варіант набирає перші 96 кілометрів на годину за 6,6 секунди. Максимальна швидкість – 225 кілометрів на годину.

На MINI Cooper JCW Convertible встановлюється 228-сильна дволітрова «турбочетвірка» з максимальним крутним моментом 320 Нм. Розгін з місця до 96 кілометрів на годину забезпечується за 6,3 секунди.

Ціни на MINI Clubman ALL4 в США будуть починатися від 25 тисяч 900 доларів, а на John Cooper Works Convertible – від 35 тисяч 600 доларів.


Не пропустіть