Mitsubishi офіційно представив кросовер Outlander PHEV

Нагадаємо, що свого часу японський автомобільний бренд Mitsubishi вирішив зайнятися випуском електричної версії кросовера Outlander – Outlander PHEV, пише carsweek.ru

23c6b53a591bb030082b95c01e67dc3c

І ось на автосалоні в Нью-Йорку представники відомого японського бренду провели презентацію нової версії Outlander PHEV.

Нова версія електрокросовера відрізняється від нинішньої в основному своєю внутрішньою «начинкою». Під капотом у Outlander PHEV 2017 модельного року можна виявити бензиновий 2,0-літровий двигун, оснащений 4-ма циліндрами, а також два електромотори, які встановлені як на передній, так і на задній осі кроссовера.

До речі, ці електродвигуни харчуються від батареї 12 кВт⋅ч. Було відзначено, що водій може переходити на три режими їзди – електричний режим (EV), в якому якраз і використовується заряд батареї (ця батарея може заряджатися за допомогою регенеративних гальм). Два режими називаються Series Hybrid і Parallel Hybrid, причому в першому режимі в роботу включається електромотор, батарею якого заряджає бензиновий двигун, ну а в другому режимі основним стає бензиновий мотор, а електромотори виконують додаткову функцію.


Не пропустіть