Mitsubishi показала у Нью-Йорку седан Mirage G4 2017

Японський виробник представив сьогодні в Нью-Йорку доступний субкомпактний седан Mitsubishi Mirage G4 2017 модельного року, пише avtovesti.com.

Якщо ви в пошуках невеликого чотирьохдверного седана без надмірностей за невисокою ціною, у Mitsubishi є відповідна модель для вас. Mirage G4 практично є седан-версією хетчбека з доданим багажником. Якщо говорити в загальному, то дизайн, звичайно, не назвеш яскравим, але для даної цінової категорії це виглядає досить мило.

Mitsubishi не розкриває обсяг багажника, але він повинен істотно перевищувати багажник хетчбека, який становить 481/1330 літра стандартно і при складених сидіннях.

Той же 1,2-літровий бензиновий 3-циліндровий мотор запозичений у хетчбека і розвиває 78 к.с. і 100 Нм крутного моменту. Двигун агрегатується з переднім приводом через 5-ступінчасту механічний або опціональний безступінчатий варіатор. За інформацією Mitsubishi, Mirage G4 2017 демонструє найкращу паливну ефективність в своєму класі і найнижчий викид CO2.

Хоча ми маємо справу з вельми простим субкомпактним седаном, він підтримує Android Auto і Apple CarPlay. Додаємо в суміш 5-річну гарантію і отримуємо відмінний варіант дешевого практичного маленького седана в вигляді Mirage G4 2017.

Початок продажів Mitsubishi Mirage G4 намічено на весну.


Не пропустіть