BMW готує розкішних суперників Mercedes-Maybach

BMW анонсувала роботу над більш розкішними моделями, які розташуються над поточним флагманом 7-Series і, очевидно, з відповідною статусу ціною.

В інтерв’ю Automotive News, директор з розвитку BMW Клаус Фроліх сказав, що компанія розробляє нові моделі, які будуть коштувати від 150 000 євро і вище. Для порівняння, найдорожча версія 7-Series на даний момент це 750Li xDrive, яка зараз продається в Німеччині від 115 000 євро. Незабаром вона буде «повалена» моделлю M760Li Excellence, яка дебютувала нещодавно в Женеві.

Нові моделі дозволять заповнити величезний розрив між 7-Series і Rolls-Royce і стануть прямими конкурентами моделям підрозділу концерну Daimler Mercedes-Maybach. Поки неясно, мова йде про нові модифікаціях 7-Series, або BMW готує абсолютно нове сімейство моделей, наприклад, 8-Series.

Нещодавно з’явилася інформація про схвалення позашляховика X7 з трьома рядами сидінь, який також отримає шикарну 4-місну версію, яка, ймовірно, і стане однією з моделей-конкурентів Maybach. Відомо, що BMW не буде повторювати Mercedes-Maybach, оскільки Фроліх заявив, що компанія не планує мати 4 або 5 колісних баз і додавати масштабні хромові пакети.

Швидше за все, ми отримаємо перше уявлення про майбутні розкішні моделі вже в цьому році, коли BMW представить обмежену серію 7-Series Centennial Edition. Як випливає з назви, вона вийде до святкування 100-річного ювілею BMW і, як повідомляється, отримає більш преміальний інтер’єр, спеціальні доопрацювання екстер’єру і безліч стандартного устаткування.


Не пропустіть