Buick презентував нову версію кросовера Encore

Buick презентував нову версію кросовера Encore. У продажу модель з’явиться, як очікується, вже восени поточного року.

Компанія Buick офіційно представила свою нову версію кросовера Encore, яку очікують у продажу наступної осені, пише wordyou.ru.

1023

Відразу відзначимо, що авто отримало більш преміальний вигляд, адже у нього тепер принципово нова передня частина кузова: з крилатою решіткою, що черпає натхнення з нової концепції Avenir, а також з тонкими передніми фарами.

Цей кросовер оснастили також передніми дзеркалами і абсолютно новими світлодіодними фарами ззаду, а на вихлопних трубах з’явилися насадки з хрому. Розробники встановили на Encore і нові колеса – у них відтепер розширена колірна гамма – американська металева вишня, “сутінки-металік”, а також металевий іній.

Що ж стосується інтер’єру, то проектувальники додали в нього більш високі і якісні матеріали, встановили нову приладову панель і повністю переглянули центральну консоль. Серед інших удосконалень можна відзначити кнопку запалювання і додаткову обробку з металу, 8-дюймову інформаційно-розважальну систему IntelliLink з Apple CarPlay, а також Android Auto.


Не пропустіть