Fiat розробив хетчбек за $ 8100

Бразильські автомобільні автопапарацці помітили бюджетний п’ятидверний хетчбек Fiat Mobi, виробництво якого почнеться в квітні на заводі Fiat в м Бетім, пише auto.mail.ru.

Бразильський авторинок є для Fiat таким же значущим, як європейський і китайський. Для Бразилії Fiat спеціально розробляє «локальні» моделі, які більше ніде, крім у Південній Америці, не продаються, а в самій Бразилії італійці збудували два автозаводи.

На одному з них, в місті Бетімі, розпочато випуск бюджетного хетчбека Fiat Mobi, продажі якого стартують в наступному місяці. Про машину поки відомо небагато. Її довжина трохи більша 3,6 м, об’єм багажника – 200 л, а під капотом будуть три двигуни об’ємом 1 л (75 к.с.), літровий турбомотор і 1,3 літровий мотор, з якими буде агрегатуватися п’ятиступінчаста механічна КПП. Двигуни зможуть працювати на бензині і біоетанолі.

Хетчбек буде випускатися в чотирьох комплектаціях. Базова комплектація Easy буде включати дві подушки безпеки, АБС, тріп-комп’ютер і 13-дюймові сталеві диски. Автомобіль оцінений в 30 000 бразильських реалів або 8 100 доларів. Топ-модифікація Way додатково оснащується парктронником, кондиціонером, мультимедійною системою з сенсорним екраном і 14-дюймовими легкосплавними дисками. Коштувати вона буде від 40 000 реалів або 10 800 доларів.

Головним конкурентом Fiat Mobi повинен стати хетчбек Volkswagen Up, а в перспективі – Renault Kwid, який поки випускається тільки в Індії, але не виключено, що скоро він отримає і бразильську прописку. Поки що Fiat Mobi буде продаватися виключно на американському ринку, хоча в перспективі не виключена його поява і на інших ринках.


Не пропустіть