Опубліковано відео першого кросовера SEAT

Перший середньорозмірний кросовер Ateca від іспанського автовиробника Seat був помічений під час проходження дорожніх випробувань. У ході тест-драйву автомобіль знімали на відеокамеру, в маркетингових цілях, пише automotoclub.info

Зараз до випуску готується перший в історії компанії Seat кросовер. Мова йде про нову модель Ateca, яка вже неодноразово потрапляла в об’єктиви фотошпигунів на дорогах Іспанії. Зараз же, впевнені критики, дорожні випробування були спеціально замовлені виданням SuperCarsAllDay, для реалізації нової рекламної стратегії, покликаної підігріти інтерес до новинки. Відеоролик, на якому зображений весь тест-драйв, сьогодні був опублікований в мережі Інтернет.

Нагадаємо, що після досить тріумфального дебюту автомобіля на моторшоу в Женеві, кросовер зазнав ряд зовнішніх змін і зараз готується стати на серійний конвеєр. Відомо, що під капотом розташований літровий турбований бензиновий агрегат з можливостями ста п’ятнадцяти кінських сил. Працює він у тандемі з механічною коробкою передач. Передбачена і більш потужна версія з мотором на сто п’ятдесят «конячок».

Базова комплектація Seat Ateca коштуватиме двадцять тисяч євро.


Не пропустіть