Коли чекати дебюту недорогого авто компанії Datsun

У Мережі з’явилася інформація про те, що автомобільна компанія Datsun в середині квітня цього року має намір презентувати публіці свій новий автомобіль. Новинка буде представлена як Datsun redi-GO. За інформацією, що з’явилася, автомобіль буде досить бюджетним, оскільки він при створенні розраховувався поставлятися в країни, що розвиваються, пише oane.ws.

Варто відзначити, що новинка вийшла досить цікавої зовнішності. Автомобіль отримає велику решітку радіатора, світлодіодні ходові вогні, вбудовані в передній бампер. Сам автомобіль невеликий і побудований на платформі CMF-A. За технічними даними автомобіль не буде мати дуже потужний силовий агрегат.

Повідомляється, що автомобіль отримає бензиновий мотор об’ємом менше літра, який зможе видавати трохи більше п’ятдесяти кінських сил і приводити в рух передній привід автомобіля. Про тип коробки передач поки нічого невідомо. Автовиробник впевнений, що автомобіль буде мати хороший попит, оскільки за нього буде встановлена ​​невелика вартість і він буде досить економічним.


Не пропустіть