Pagani показала фрагмент суперкара, тираж якого розкупили шейхи і олігархи

Хлопці з Pagani готують новий суперкар – чергову версію моделі Huayra, яка, як очікується, буде ще більш екстремальною, ніж модифікація BC. Щоб підтвердити серйозність своїх намірів, вони випустили ролик, присвячений новинці. Правда, дає він часткове уявлення про автомобіль, пише topgir.com.ua.

Як очікується, новинка буде називатися Pagani BC R. Технічна таємниця поки тримається в секреті. Судячи з ролику, дводверку укомплектують традиційним для Pagani карбоновим зовнішнім обвісом складної форми і випускною системою з чотирма патрубками. Також вона отримає характерний повітрозабірник на даху, який якраз вказує на те, що суперкар можуть зробити більш шаленим, ніж BC – його оснастять лютим мотором і трековою підвіскою.

Pagani Huayra BC присвятили першому клієнтові італійської марки і колекціонеру автомобілів Бенні Кайоле. Новинка приводиться в рух бітурбованим двигуном V12 AMG на 750 к.с. і 1000 Нм. Двигун працює в парі з роботом Xtrac.

Всього марка випустить 20 примірників Huayra BC. Вартість кожного з них становить 2,3 мільйона євро, весь тираж вже розпроданий.


Не пропустіть