У Мережі з’явилися фото нового позашляховика Geely GX7

У мережі з’явилися неофіційні фотографії нової версії китайського позашляховика Geely GX7, за якими видно, що автомобіль буде значно оновлений і отримає нове ім’я, пише vladtime.ru.

Зроблені під час випробувань позашляховика Geely GX7 фотографії демонструють новий шильдик GX6, з чого можна зробити висновок, що як мінімум для китайського ринку автомобіль буде перейменований. Також видно зміни і дизайну кросовера. Geely GX7, зокрема, отримає нову оптику, значно змінений передній бампер, модифіковані двері багажника і абсолютно нову радіаторну решітку. Всі зміни виконані відповідно до нового фірмового дизайну компанії.

Також була зроблена фотографія частини інтер’єру Geely GX7, з якої видно, що модифікованою буде приладова панель і центральна консоль управління. У китайських ЗМІ повідомляється, що нова версія позашляховика отримає атмосферний двигун з об’ємом 1,8 літра і потужністю 133 кінських сил.

Про дату надходження позашляховика Geely GX7 в продаж на китайському ринку поки що нічого не повідомляється. Також не відомі орієнтовні ціни, за якими автомобіль буде продаватися в Піднебесній.


Не пропустіть