Ford Fiesta нового покоління: вже скоро

До кінця 2016 року компанія Ford представить хетчбек сьомого покоління

Зовнішність новинки буде виконана в стилі більших Focus і Mondeo поточного покоління. Про це з посиланням на джерела всередині компанії повідомляє OmniAuto. На підставі отриманої інформації художник видання також створив на комп’ютері зображення, яке демонструє, як міг би виглядати подібний автомобіль.

8b703ea63355e045363da43e656ac5dd_orig

Фари і решітка радіатора в стилі Mondeo – не єдине, чим відрізнятиметься нова Fiesta. Наприклад, автомобіль стане ширше попередника і отримає нові мотори: літрові трьохциліндрові агрегати EcoBoost доступні як в атмосферному, так і в турбованому варіантах, а також 1,5-літровий дизельний мотор TDCi.

Раніше також повідомлялося, що нова Ford Fiesta отримає заряджену 250-сильну модифікацію RS, вихід якої буде присвячений 40-річчю від дня народження моделі. Причому ця версія, за словами інсайдерів, може навіть отримати систему повного приводу, хоча як саме він буде організований – незрозуміло.

Що ж до термінів прем’єри нової «Фієсти», то найбільш імовірним місцем презентації новинки є Міжнародний автосалон в Лос-Анджелесі, запланований на листопад 2016 року.


Не пропустіть