Шпигуни сфотографували інтер’єр Citroen C6

У розпорядженні видання CarNewsChina виявився перший шпигунський знімок інтер’єру відродженого седана Citroen C6, який розробляється спеціально для ринку Китаю. Судячи з фото, модель отримає повністю цифрову приладову панель.

Крім того, судячи з емблеми на рульовому колесі, китайський C6 дебютує саме під маркою Citroen, а не під люксовим суббрендом французької компанії – DS. Більш розкішний варіант (імовірно, він буде називатися DS9) з’явиться пізніше.

Обидві машини будуть побудовані на платформі EMP концерну PSA Peugeot Citroen. Це ж шасі лягло в основу флагманського седана Dongfeng Fengshen A9. Компанія Dongfeng є головним партнером французького альянсу зі збірки машин в КНР (сторонам належать по 50 відсотків акцій).

Під капотом відродженого Citroen C6 розташується 1,8-літровий турбомотор потужністю 200 кінських сил. Коробка передач – шестиступінчастий «автомат».

Публічна прем’єра Citroen C6 відбудеться на Пекінському автосалоні, який розпочнеться 25 квітня. Продажі новинки почнуться ближче до осені. Вартість становитиме від 200 до 300 тисяч юанів (від 30 до 45 тисяч доларів США).


Не пропустіть